Jumbo verwent kleinste klanten met bezoek Chassé TheaterJumbo verwent kleinste klanten met bezoek Chassé Theater
Back Back Nieuws

Jumbo verwent kleinste klanten met bezoek Chassé Theater

22 januari 2019

Ruim 180.000 Jumbo spaarzegeltjes werden er geplakt in Breda en omstreken voor een gratis bezoek aan de Sinterklaasshow van Ernst, Bobbie en de rest. In samenwerking met TrendMedia organiseerde Jumbo Supermarkten voor de tweede keer drie fantastische theaterdagen in het Chassé Theater.

Voorafgaand aan de actie bezocht het populaire duo enkele scholen om te vertellen over de spaaractie en dat heeft gewerkt. De Jupilerzaal met 1.430 zitplaatsen vulde zich wel acht voorstellingen met opa's, oma's, ouders en natuurlijk veel kinderen. Wel zo'n 11.000 gasten dus.

Acht voorstellingen

Acht volle voorstellingen draaien in drie dagen vraagt natuurlijk wat van een organisatie. Naast de theatertechnici die de voorstellingen draaien, is er voor de schermen hard gewerkt om de ontvangst van de gasten ook soepel te laten verlopen. Drie voorstellingen op een dag betekent drie inname- en drie ophaalmomenten bij de garderobe die zich in rap tempo afwisselen. Tussendoor wordt het uitje compleet gemaakt met een drankje en iets lekkers voor de kinderen en wordt er in de publieke ruimtes non-stop schoon gemaakt.

Drie dagen pieken dus, maar wat een lekker gevoel als je al die blije snoetjes het theater ziet verlaten. Chassé Theater heeft genoten. Tot ziens Jumbo!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!