Back Back Nieuws

Jules Verne naar Wereldhavendagen Rotterdam

28 april 2016
Constant in Beweging heeft haar Party Cruiser Jules Verne gereserveerd voor op maat gemaakte zakelijke evenementen tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam, het eerste weekend van september. Tijdens dit jaarlijks terugkerend, op een na grootste nautische, evenement wordt de Rotterdamse havenindustrie opengesteld voor publiek. Dit jaar is het thema ‘the Smartest Port’.

Als een vis in het water
Varende evenementenlocatie Jules Verne is met zijn lengte van bijna 80 meter en zijn stoere uiterlijk een blikvanger op het water en heeft een capaciteit van 600 personen. De vloot van Constant in Beweging heeft zijn thuishaven in Rotterdam en voelt zich tijdens de Wereldhavendagen dan ook als een vis in het water. Met het inzetten van Party Cruiser Jules Verne biedt Constant in Beweging een kans om een kijkje achter de schermen te nemen van Europa’s grootse haven.

Hoe ziet een dag er uit?
Gasten varen aan boord van de Jules Verne mee door de wereldhaven Rotterdam met bijvoorbeeld een welkomstcocktail, heerlijk eten, live muziek en avondhapjes. De gasten kunnen onderweg genieten van de attracties van de Wereldhavendagen. Tevens biedt het Heli-deck van de Jules Verne een uitstekende gelegenheid om van het vuurwerkspektakel te genieten op zaterdag 3 september.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!