Judith Everaets van @HofclubWoerden #EventsummitJudith Everaets van @HofclubWoerden #Eventsummit
Back Back Interview

Judith Everaets van @HofclubWoerden #Eventsummit

16 februari 2018

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Judith Everaets en ik ben verhuurmanager bij Hofclub werken en vergaderen. De Hofclub bestaat uit één etage met drie vergaderruimtes. Ook beschikken we over flexplekken en afgesloten kantoorruimtes. De Hofclub bevindt zich dichtbij de snelweg en is dus makkelijk te bereiken. Het heeft een luxe, verzorgde uitstraling en alles is geregeld. Denk aan de receptie/ontvangst maar ook aan de catering. Hiervoor werken we met lokale ondernemers die verse, biologische producten uit de regio gebruiken. Daar zijn we trots op. 

Wat is jullie focus voor 2018?

Momenteel ligt de focus op teambuilding activiteiten. Daar is de locatie en de omgeving meer dan geschikt voor. Wij werken samen met drie partijen die bij ons activiteiten aanbieden. Deze activiteiten verschillen van (kleding)stijlworkshops, elkaar beter leren kennen door elkaars profiel en drijfveren in kaart te brengen maar ook een hele actieve activiteit zoals een brandweer survival. De naam verklapt het al, maar hierbij leren de deelnemers uit een rookkamer te ontsnappen waardoor ze beter naar elkaar leren luisteren en samenwerken.

Wat brengt jou vandaag bij EventSummit?

Wij zijn met het collectief ‘Ontmoet Woerden’ op zoek naar een medium om Woerden meer op de kaart te zetten. Eventsummit is daar wellicht goed geschikt voor. ‘Ontmoet Woerden’ is een collectief van congres en vergaderlocaties in Woerden. Woerden ligt super centraal en is veel beter te bereiken dan een drukke stad. Wij noemen het de perfecte combinatie van binnen en buiten. Het is een prachtige omgeving. Men noemt het niet voor niks het ‘groene hart’. 

Welke nieuwe ideeën heb je vandaag opgedaan?

Wij zijn vooral geïnspireerd door de bedrijven die hier staan. Veel van hen geven aan dat deze beurs heel interessant is om te exposeren en dat zij veel potentiele klanten hebben ontmoet.

Wat verwacht je het komende jaar van de evenementenbranche?

Wij verwachten dat mensen steeds meer op een andere manier willen gaan vergaderen. We merken dat mensen op zoek zijn naar ruimtes voor creatieve brainstormsessies waarbij een ontspannende tussendooractiviteit mogelijk moet zijn. We zien een verschuiving in de behoefte en daar proberen wij op in te spelen. 

Als je één ding zou mogen zeggen over de Hofclub, wat zou dat dan zijn?

Uniek en compleet. En dat zit ‘m niet alleen in het vergaderen maar juist de combinatie van binnen en buiten zijn. 

Foto credits: Sjoerd Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!