Back Back Nieuws

Jubileumshows meidengroep door Music Events

18 november 2008
In opdracht van Jumbo Supermarkten heeft organisatiebureau Music Events negen succesvolle shows geproduceerd voor het 5-jarig jubileum van de populaire meidengroep Djumbo. Op de optredens in de IJsselhallen,Brabanthallen en Ahoy kwamen ruim 35.000 enthousiaste kinderen en ouders op de spetterende verjaardagshow af.

Frits Kuijper, Creative Director van Music Events : "Wij waren de eindproducent van de shows en werden daarbij uitstekend ondersteund door CTM Productions BV voor de artiesten en LiveTime Productions , verantwoordelijk voor de techniek. The Security Company verzorgde het crowdmanagement en Van Stokkum plaatste het grote podium, de stoelen in de zaal en alle tribunes".

 

Tijdens dit 5-jarig verjaardagsfeest van Djumbo gingen Lotte, Lindsy en Svenja met hulp van Magic Unlimited, Chipz, Jim, Monique Smit, de Gebroeders Ko, Yes-R, Ernst & Bobbie en Jeroen van der Boom op zoek naar de stem van Lindsy die door een ‘gemene heks’ was gestolen.

 

De voorbereidingen en opbouw alsmede de shows zelf werden door camerateams gevolgd. Dit kijkje achter de schermen kan bekeken worden op de Hyves pagina van de website van Music Events.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!