Back Back Nieuws

Jubileumgala Sparta in Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdamse stijl

10 april 2013
Sparta Rotterdam, de oudste betaald voetbal club van Nederland vierde haar 125-jarig bestaan gisteren volledig in Rotterdamse stijl. Rotterdamse partners werden geselecteerd om de businessleden van de Kasteelclub een waardig jubileumgala te bieden.

De monumentale en bijzondere fabriek van Van Nelle, op steenworp afstand van het voetbalstadion, was een goede locatie voor het huisvesten van 650 gasten. Samen met organisatiebureau Co Solo uit de havenstad en de Rotterdamse huiscateraar van het Sparta stadion, Van der Linde Catering + Evenementen werd een gala georganiseerd. De opening was traditioneel met de Sparta Marsch en een bijpassende lasershow.

Sparta gevoel
In aanwezigheid van Burgemeester Aboutaleb, bondcoach Louis van Gaal en andere prominenten uit de voetbalwereld, vertelde een Sparta supporter tot slot een verhaal over het Sparta gevoel, dat gelijktijdig werd geïllustreerd door zandkunstenaar Gert van der Vijver. Dit bezorgde bij menigeen kippenvel. In beeld gebracht door Hulskamp, de nieuwe AV partner van de Van Nelle Ontwerpfabriek.

Een veiling voor stichting De Betrokken Spartaan, waarmee Sparta Rotterdam haar maatschappelijke betrokkenheid toont door projecten te steunen in de wijk Spangen, leverde zelfs nog een recordbedrag op van € 260.000,-. Nadat de gasten een culinaire avond hadden beleefd, was er een optreden van The Voice winnares Leona Philippo.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!