Back Back Nieuws

Jubileumevenement KHN voor groot en klein in Madurodam

04 november 2008
Woensdag 29 oktober jl. vond het 125-jarig jubileumevenement van Koninklijk Horeca Nederland afdeling Den Haag plaats in Madurodam. In het kader van de Nationale Horeca Doedag werd een feestelijke middag georganiseerd voor 325 kinderen uit het speciaal onderwijs. In de avond was het tijd om met 175 leden van KHN Den Haag het jubileum te vieren met als afsluiter de multimediashow Madurodam by Light.

 

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen past bij de huidige trends van welbevinden en aandacht hebben voor mens en omgeving. Daarom investeren steeds meer horecabedrijven actief in projecten met een maatschappelijk belang. “Met de Nationale Horeca Doedag willen wij als branche laten zien dat wij maatschappelijk betrokken zijn door extra kansen te creëren om te bouwen aan een hecht sociaal netwerk in dorp of stad”, aldus Lodewijk van der Grinten, directeur Koninklijk Horeca Nederland.

 

De 325 kinderen uit het speciaal onderwijs werden door KHN Den Haag getrakteerd op een feestelijke middag in Madurodam met kindereetfestijn. Naast het bezoek aan de miniatuurstad en diverse activiteiten, werd voor deze gelegenheid de onlangs gesloten expositie Sesamstraat in Madurodam, exclusief geopend. Een meet & greet met de Sesamstraat vrienden Elmo, Bert en Ernie maakten het kinderfeest compleet.

 

Voor het avondprogramma arriveerden de leden van KHN met hun gezinnen over de rode loper. Na het officiële programma, waarin o.a. wethouder Frits Huffnagel sprak over het ‘Be my guest’ gastvrijheidprogramma van de Gemeente Den Haag, was het voor de gasten tijd voor het diner en vervolgens voor het openlucht spektakel Madurodam by Light.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!