Jubileumeditie Daybreaker   Jubileumeditie Daybreaker
Back Back Nieuws

Jubileumeditie Daybreaker

12 mei 2023

Op donderdag 25 mei kun je de zon tegemoet dansen tijdens Daybreaker bij Circl, te Amsterdam. Daybreaker is een ochtendfeest dat 10 jaar geleden is ontstaan in de Verenigde Staten. Dit concept heeft zich inmiddels verspreid over de hele wereld. Op donderdag 25 mei vindt de volgende editie plaats in onze hoofdstad Amsterdam.

Het concept is simpel: een feest in de ochtend met focus op gezondheid en welzijn. Bezoekers komen samen om te dansen en te verbinden. Gezonde sapjes, uplifting beats en live acts zijn de ingrediënten voor een uitbundig feest. De wereldwijde organisatie is van mening dat Amsterdam bij uitstek de stad is waar Daybreaker plaats moet vinden. Bovendien past dit evenement in de trend van gezond werken. Want ja, na dit feest kun je rechtstreeks naar je kantoor. Zo begin je de dag vol energie en vitaliteit.   

Nieuwe editie op donderdag 25 mei

Met Edson da Graca als MC, Mara Wells als DJ en nog een groot scala aan live optredens, wordt het één groot feest. Voor de vroege vogels begint de yoga om 6:30 uur. Van 7:30 uur tot 9:30 uur wordt er flink gedanst. Dit ochtendfeest vindt plaats bij Circl in Amsterdam. Circl is het duurzame en innovatieve circulaire paviljoen van ABN AMRO op de Zuidas. Een locatie die perfect past in de visie van Daybreaker.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!