Jubileum TAPE en Present Your StartupJubileum TAPE en Present Your Startup
Back Back Nieuws

Jubileum TAPE en Present Your Startup

08 oktober 2019

TAPE heeft ons laten inzien dat Present Your Startup gaat over het waarmaken van je dromen, inspirerende ondernemers en vooruitgang’, vertelt oprichtster Valerie Vallenduuk. ‘Er kwam meer ruimte voor creativiteit in onze uitstraling en dat bleek aan te spreken bij onze ondernemers.' Met deze keuze ontstond 5 jaar geleden de samenwerking tussen Present Your Startup en TAPE. Tijdens het jaarlijks terugkerende event Present Your Startup viert TAPE het 5e jarige jubileum van deze samenwerking.

Startupcompetitie

Present Your Startup is een startupcompetitie voor (pre-)seed startups op zoek naar durfkapitaal om hun bedrijfsidee verder te helpen. De deelnemers krijgen een intensieve training en gaan vervolgens in een aantal rondes pitchen voor ondernemers. Uiteindelijk staan de beste vijf startups uit het programma op het hoofdpodium. De competitie is in 2014 in Haarlem begonnen en in 2015 kreeg het team contact met het creatieve bureau TAPE met de vraag om de vormgeving en communicatie van de events te versterken.

Ongekende ambitie

TAPE is met Present your Startup op zoek gegaan naar de kern van het programma en de mensen. Daaruit bleek dat het team extreem veel creativiteit meebracht, veel waardering heeft voor daadkracht en het een ongekende ambitie toonde. Ook oud-deelnemers herkende zich daarin: veel diversiteit door het hele programma, de trainers stimuleren je echt om groter te denken en daarbij staat het kernteam klaar om dingen voor elkaar te krijgen.

Show

Communicatie is een belangrijk element tijdens het evenement. De slides op de podiumschermen zijn op alle scenario’s voorbereid. We weten niet wie de uiteindelijke winnaars zijn en daarom bereiden we allerlei verschillende visuele beelden met de deelnemers voor. Uiteraard maakt TAPE ook de after movie die de sfeer van het evenement vastlegt om deelnemers van volgend jaar te laten voelen waar Present Your Startup voor staat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!