Back Back Nieuws

Jubileum-arrangement in Jacobi Theater

02 maart 2010
Het Jacobi Theater viert dit jaar haar 30-jarig bestaan! En zij doet dat niet alleen, maar laat u mee genieten van de feestelijkheden. “Het was 30 jaar knetterhard werken en nu willen we ons succes delen met onze gasten,” vertelt eigenaar Ben van den Brink.

Actie en korting
Wanneer u met minimaal 100 personen voor 4,5 uur de sfeervolle locatie in hartje Utrecht boekt, ontvangt u voor 55 euro per persoon een champagnecocktail of een heerlijk glaasje Prosecco bij binnenkomst, een uitgebreid dinerbuffet met koude en warme gerechten en onbeperkt drankjes (Hollands assortiment). Op de zaalhuur krijgt u bovendien 30% korting. Deze actie duurt tot en met september 2010.

Van feestzaal naar vergaderruitme of theater
Het Jacobi Theater Business Party Center beschikt over een sfeervolle, multifunctionele ruimte die plaats biedt aan gezelschappen van 50 tot 300 personen. De zaal kan in een korte tijd omgetoverd worden in een gezellige feestelijke ambiance, een zakelijke vergaderruimte of een sfeervol theater. De keuze is aan u, dus kom snel eens kijken wat de mogelijkheden zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!