Back Back Nieuws

Jubilerend Rijtuigenloods komt met meer winacties

01 juli 2014
De Amersfoortse evenementenlocatie De Rijtuigenloods vierde zijn tienjarig jubileum al met korting op de locatiehuur. Komende maand starten daarnaast nieuwe jubileumacties, waarbij onder meer lunches en uitgebreide high teas worden verloot.

High tea in het Centraal Ketelhuis
De eerste winactie start in juli: voor 10 personen een high tea in het onlangs geopende lunchcafé Centraal Ketelhuis – gelegen op hetzelfde terrein als De Rijtuigenloods. Een high tea in het Centraal Ketelhuis bestaat uit een mix van in eigen keuken bereide zoete en hartige lekkernijen, met daarbij onbeperkt thee. Het Centraal Ketelhuis opende in april dit jaar de deuren van het lunchcafé, trouw- en evenementenlocatie. Het monumentale pand is met zorg gerestaureerd en combineert een robuuste look met een stijlvolle inrichting.

Nog meer winacties
Naast de tien high tea-arrangementen in het Centraal Ketelhuis heeft De Rijtuigenloods nog meer winacties in petto. Zo dingen opdrachtgevers die de komende maanden een boeking in De Rijtuigenloods doen, mee voor entreekaarten voor Dierenpark Amersfoort, inclusief treinkaartje. Ook verloot De Rijtuigenloods 10 x een lunch voor twee personen in het Centraal Ketelhuis, bioscoopbonnen, kaarten voor een theatervoorstelling (eveneens inclusief treinkaartje) en feestelijke jubileumtaarten.

Kortingsactie 
Vanwege het jubileum ontvangt iedere opdrachtgever sinds 1 maart dit jaar 35 procent korting op de locatiehuur van De Rijtuigenloods. Deze succesvolle kortingsactie loopt nog altijd en wordt vanaf juli gecombineerd met de winacties. Alle jubileumacties van De Rijtuigenloods zijn ook te volgen via de social media: Twitter, Facebook en LinkedIn.

Industriële geschiedenis
De Rijtuigenloods is gevestigd op de Wagenwerkplaats direct achter het station van Amersfoort. De locatie ademt de industriële geschiedenis. De oude treinwagons, de rangeersporen, de takels aan het dak, de architectuur van het gebouw; de historie gaat hier hand in hand met hedendaagse lifestyle.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!