Back Back Nieuws

Jubilerend Heineken kleurt Den Bosch groen

02 september 2008
De Bossche Heineken Brouwerij vierde op zaterdag 30 augustus haar 50 jarig jubileum uitbundig met zo’n 6.000 bezoekers op de Bossche Parade. Dat was hét cadeau van de jarige brouwerij aan de stad ‘s-Hertogenbosch.


Artiesten
Op een rood stervormig podium traden artiesten op die het feest tot grote hoogte deden stijgen. Naast Jan Rietman en zijn Jody Singers, zongen Lee Towers, Nathalie, Gerard van Maasakkers, Extince, Replay, Gerard Joling en Racoon de sterren van de hemel. Laatste twee acts waren een verrassing en bleven tot het laatste moment geheim.


Eregasten

Eerder op de dag bood Heineken samen met de gemeente een voorontvangst aan in het Stadhuis voor zo’n 200 eregasten. Ook de dochter van de heer Freddy Heineken, mevrouw Charlene de Carvalho-Heineken, was met haar oudste zoon Alexander aanwezig. In het raadhuis overhandigde brouwerijmanager Paul Bleijs aan burgemeester Ton Rombouts ook een blijvend cadeau; groenvoorziening voor een toekomstig project in de stad. “Een passende en symbolische link tussen het Heineken-groen en de duurzame relatie die we met de stad hebben en ook in de toekomst blijven houden.”, aldus Bleijs.


Medewerkers en relaties

Voor de 2.000 medewerkers en relaties was het Theater aan de Parade de plaats van handeling voor een voorontvangst met entertainment en een diner. Samen met de eregasten in het Stadhuis, sloot deze groep om 19 uur aan in het Heineken Dorp op De Parade. Daar waren inmiddels zo’n 4.000 Bosschenaren binnengedruppeld.

 

Succesvol
Paul Bleijs blikt terug op een succesvolle jubileumviering: “Het was in dubbel opzicht zeer geslaagd. De mooiste dag die augustus ons bood én de duizenden gasten die zich uitstekend hebben vermaakt onder het genot van een Bosch Heineken-biertje!”

De organisatie en productie van het totale evenement lag in handen van BINK.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!