Is jouw locatie al aangemeld voor de Nationale Meeting Award?Is jouw locatie al aangemeld voor de Nationale Meeting Award?
Back Back Nieuws

Is jouw locatie al aangemeld voor de Nationale Meeting Award?

19 oktober 2017

Met nog 2,5 maand te gaan en steeds meer gekwalificeerde locaties, belooft deze editie de best bezette editie tot nu toe te worden. Is jouw locatie al aangemeld voor de eerste ronde van de Nationale Meeting Award?

Over de Nationale Meeting Award

De Nationale Meeting Award wordt in 2018 voor de derde keer uitgereikt. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, CLC-VECTA en EventSummit (voorheen EvenementContact) hebben het initiatief genomen tot de organisatie van de Nationale Meeting Award. Motivatie voor deze nieuwe award was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie.

Deelname aan de Nationale Meeting Award

Op basis van reviews (ronde 1), objectieve classificatie-eisen en een casus (ronde 2) en een locatiebezoek van een onafhankelijke vakjury (ronde 3) wordt de beste meeting- en eventlocatie van Nederland gekozen.

Inschrijven voor de Nationale Meeting Award 2018 gaat automatisch bij aanmelding voor de Publieksprijs van MeetingReview. Om jouw locatie te kwalificeren voor de Publieksprijs zijn minimaal 10 reviews in 2017 vereist. Het inschrijfgeld is komen te vervallen en deelname aan de NMA is hiermee kosteloos.

Een locatie kan worden beoordeeld op het boekingsproces, de locatie, de zaal en de catering. Per categorie wordt op 1 januari bepaald wie de beste klantscore heeft ontvangen over de afgelopen jaren. Neem een kijkje op de website voor meer informatie over deelname en de verschillende rondes.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!