Back Back Nieuws

Jongeren Sint Maarten zeilen mee op de Eendracht

21 januari 2011
Stichting 'Het Zeilend Zeeschip' geeft samen met de 'Maritime School of the West Indies' jongeren uit Sint Maarten de kans om een week mee te zeilen aan boord van de Eendracht. Na een selectie procedure zijn er drie lokale jongeren uitgekozen om vandaag aan boord te stappen.


Kans

Vanaf Sint Maarten zeilen zij met de driemaster uit Nederland een week
mee langs de Bovenwindse eilanden. Dit initiatief draagt bij aan de doelstelling van Stichting 'Het Zeilend Zeeschip' en de 'Maritime School of the West Indies' in Sint Maarten, namelijk jongeren de kans geven om actief alle aspecten van het zeezeilen te beleven. Zeezeilen in

teamverband is karaktervormend en vergt doorzettingsvermogen. Alle jongeren tot en met 25 jaar krijgen dan ook 50% korting op alle reizen van de Eendracht.

 

Tall Ships Races

De Eendracht zeilt ook jaarlijks mee met de Tall Ships Races. De Tall Ships' Races zijn internationale zeilwedstrijden voor jongeren van 15-25 jaar oud. Deelnemers zijn jongeren vanuit heel de wereld die kennis willen maken met de wereld van het zeezeilen.


Weblogs

Alle belevenissen van de drie studenten tijdens deze zeilreis zijn te volgen op eendracht.nl, waar zij een blog bij zullen houden.


Business to business

Zeilschip de Eendracht verblijft tot 20 februari 2011 in het Caribische gebied. Via Bermuda en de Azoren maakt zij de oversteek terug naar thuishaven Rotterdam, waar het schip weer beschikbaar is voor onder andere business to business doeleinden. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!