Back Back Achter de schermen

Jongens, is Jan alweer 45 jaar?

25 mei 2006

Jahaaaa, je zou het niet zeggen, maar Jan Jacobs wordt zaterdag alweer 45 jaar. Morgen gaat ie eens lekker tien dagen met de beentjes omhoog genieten van een fijne vakantie, om op 6 juni er weer voor een jaar volop tegenaan te kunnen. Op die dag vertrek ik overigens voor een midweekje Center Parcs met de dames naar Port Zélande. Dus Jan, ik zie je pas weer over dik twee weken.

Niet dat Jan en ik elkaar vreselijk zullen missen, want in mijn eerste twee maanden bij High Profile hebben we elkaar zelden gezien. Je moet zoiets rustig opbouwen, we zijn tenslotte jaren elkaars concurrenten geweest (zie foto). Hoe het nu werkt? Als Jan op pad is, ben ik of thuis aan het werk of in Nieuwegein en als ik op pad ben, is of Jan ook op pad (Jan is erg veel op pad, hij werkt zich zes dagen volledig uit de naad, de zondag is heilig), of aan het thuiswerken of in Nieuwegein. Het werkt prima overigens, want online is het allemaal geweldig te regelen. Erg intensief contact wat dat betreft.

Jan, langs deze weg, want morgen zit ik wederom thuis te werken, en ben jij aan het pakken: een ontzettend fijne verjaardag en een goede vakantie!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!