Back Back Nieuws

Jong talent krijgt les van de wereldtop tijdens ADE University

04 oktober 2012
Uniek platform tijdens Amsterdam Dance Event
Een select gezelschap studenten en aankomende professionals, krijgt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) de unieke kans les te krijgen van grootheden uit de dance-industrie. Gevestigde namen werken mee aan dit unieke platform dat van 17 tot en met 19 oktober 2012  in de Smirnoff Cube op het Leidseplein in Amsterdam plaatsvindt.

Driedaags programma ADE University
Met het driedaagse programma ADE University maakt ADE het jong talent mogelijk te profiteren van het enorme netwerk dat naar onze hoofdstad komt voor een bezoek aan de muziekconferentie voor dance en elektronische muziek en het grootste clubfestival ter wereld.

Start programma 17 oktober
Op woensdag 17 oktober trapt het platform af met een doorlopend programma dat het marketing- en medialandschap van 2012 uiteenzet in een serie korte lectures en interviews met topmensen uit de muzieksector.

Programma 18 oktober
Op de tweede dag staat tijdens ADE University het ondernemerschap in de danceindustrie centraal. Speciale aandacht is er voor carrièremogelijkheden in de entertainmentindustrie in Los Angeles.

Programma 19 oktober
Op de derde dag vertellen succesvolle artiestenmanagers, event managers, boekers en artiesten in detail hoe zij hun carrière hebben opgeboud.

ADE University biedt met interactieve programma's vol gesprekken en interviews, aan toekomstige muziekprofessionals een buitenkans om met de top uit de industrie van gedachten te wisselen.

Het is niet mogelijk kaarten te kopen voor ADE University. Het platform werkt samen met een geselecteerd aantal opleidingen in Nederland en is zolang de capaciteit het toelaat toegankelijk voor conferentiedeelnemers van ADE Pro.
Voor meer informatie amsterdam-dance-event.nl/ade-university

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!