Back Back Nieuws

Jolijn Zeeuwen nieuwe hotelmanager Hilton The Hague

08 maart 2012
De 34-jarige Jolijn Zeeuwen is de nieuwe hotelmanager van Hilton The Hague. Zij volgt Karin van den Berg op, die General Manager is geworden van het Doubletree by Hilton Zagreb, in Kroatië. Jolijn Zeeuwen was tot voor kort verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het Hilton Amsterdam Airport Schiphol.

 

Jongste hotel manager

Zeeuwen, die in december van vorig jaar is begonnen in haar nieuwe functie, heeft de missie meegekregen om de positionering van het hotel in de lokale markt verder te optimaliseren. Jolijn Zeeuwen heeft met deze benoemding de eer de jongste hotel manager te zijn binnen de Nederlandse Hilton hotels.

 

Enthousiast over haar nieuwe stap

Jolijn Zeeuwen is zeer enthousiast over haar nieuwe stap. ‘Vorig jaar mocht ik de hotelmanager vervangen tijdens diens verlofperiode en zodoende heb ik het hotel goed leren kennen. Met een hoge notering in de Tripadvisor ranking en de Travelers choice award 2012 staat Hilton The Hague internationaal gezien uitstekend op de kaart. Lokaal kan het hotel met haar uitstekende culinaire- en vergaderfaciliteiten, zoals de geraffineerde keuken van Grand Café Pearl of onze high-tech ruime Mesdagzaal nog meer profiteren van marktgevoelige trends uit de Hofstad die ons commercieel nog slagvaardiger kunnen maken.’

 

Carrière

Jolijn Zeeuwen studeerde aan de Hotelschool The Hague. Na haar studie begint zij in 2001 haar loopbaan bij het Hilton Amsterdam als Human Resources Agent. Binnen een jaar maakt Jolijn promotie als Human Resources Manager bij het zusterhotel Hilton Amsterdam Airport

Schiphol.

 

Ervaring

In de zomer van 2004 geeft Jolijn Zeeuwen haar loopbaan een nieuwe impuls en accepteert de positie van Front Desk Manager bij Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Deze rol vervult ze twee jaar tot ze wordt gevraagd om de toenmalige Director of Operations te vervangen tijdens diens verlofperiode. Jolijn doet het in deze baan opvallend goed, waardoor ze in april 2007 wordt gevraagd de rol van Director of Operations verder vorm te geven.

 

Nominatie IHIF Young Leader Award

Haar volgende stap volgt na drie jaar als ze wordt benoemd tot Hotel Manager voor Hilton Amsterdam Airport Schiphol. In het begin van haar aanstelling geeft Jolijn Zeeuwen in nauwe samenwerking met de Area General Manager Jan van der Putten vooral vorm aan het verdere optimaliseren van het Hilton service niveau. In datzelfde jaar wordt Jolijn genomineerd voor de IHIF Young Leader Award.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!