Back Back Nieuws

Jolande Huizinga nieuwe Account Manager bij Amsterdam Quality Bookings

24 juni 2015
Amsterdam Quality Bookings (AQB) heeft per 19 mei jl. zijn team vernieuwd met de komst van Jolande Huizinga. Zij zal de rol van Account Manager gaan vervullen. Amsterdam Quality Bookings is al ruim 7 jaar een onafhankelijke zakelijke reisbureau / intermediair waar de klant al zijn wensen kwijt kan en ‘nee’ niet bestaat. 

'Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging. Doordat ik een internationale hospitality achtergrond heb met eye-for-detail en een organisatietalent ben, kan ik onze klanten op de juiste manier van dienst zijn én ze de kwaliteit en persoonlijke service bieden waar AQB bekend om staat,' aldus Jolande Huizinga.

Uitbreiding van diensten
Zusterbedrijf Amsterdam Quality Events (AQE) is enige tijd geleden opgestart vanwege het al aanwezige enorme aanbod aan evenementenservices maar vooral de groeiende vraag van opdrachtgevers. AQE is een full service evenementenbureau en organiseert alles van diners, workshops, tours tot complete bedrijfsevenementen, alles op maat. Met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk aan partners kunnen zij een uniek voorstel doen en zijn daardoor razendsnel uitgegroeid tot een gerenommeerd evenementenbureau en DMC.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!