@joepvandevoort van Jovo Management  #festivak@joepvandevoort van Jovo Management  #festivak
Back Back Interview

@joepvandevoort van Jovo Management #festivak

16 november 2017

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Joep van de Voort, eigenaar van Jovo Management. Volgende maand bestaan we 10 jaar! We zijn een organisatie- en productiebureau voor evenementen, gespecialiseerd in sport. De laatste jaren hebben we ons flink ontwikkeld op het gebied van bedrijfsevenementen, omdat we zien dat daar een grote behoefte is aan organisatietalent en productie rondom bijvoorbeeld bedrijfsfeesten en productlanceringen.

Wat vond je een gaaf evenement?

Onlangs was de huldiging van Tom Dumoulin in Maastricht. In 48 uur hebben we dit evenement bedacht, georganiseerd en geproduceerd. Daarnaast organiseerden we het WK Veldrijden in Valkenburg. Toevallig ook in Limburg, maar we zijn actief in heel Nederland.

Ontwikkel nu je digitale strategie, het thema van Festivak. Is dit voor jullie actueel?

Naast Jovo Management heb ik nog twee bedrijven; de Sports & Finance Group en Brandcare. Voor deze bedrijven zijn we een totale marketingstrategie aan het ontwikkelen, waarin we online adverteren bij jullie en we zijn actief op social media. Dit laatste doe ik niet zelf, maar besteed ik uit aan stagiaires. Zij kunnen dat veel beter, ik hou alleen een oogje in het zeil.

Voor Brandcare, een bedrijf voor branding en signing van events, hebben we onlangs ook een logistiek systeem aangeschaft en doorontwikkeld, zodat we de hele inkoop en verkoop nu online georganiseerd hebben. Dit geldt ook voor de interne organisatie, zoals facturatie.

Wat denk je vandaag uit deze beurs te kunnen halen?

Voor mij is deze beurs vooral het onderhouden van het netwerk dat we hebben, het opdoen van nieuwe contacten en ideeën voor onze projecten. Ik ben altijd op zoek naar innovatie.

Wat zou je de evenementenbranche mee willen geven?

Vooral dat iedereen zich op zijn eigen vlak moet blijven ontwikkelen en daarnaast investeren in samenwerking. Niet bang zijn om elkaar te verliezen in concurrentie. Ik geloof erin dat je samen meer kunt creëren. Daarom doe ik niet anders dan samenwerken.

Fotografie > Sjoerd Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!