Joep Lubberdink van @Feestcaravan ‏#festivakJoep Lubberdink van @Feestcaravan ‏#festivak
Back Back Interview

Joep Lubberdink van @Feestcaravan ‏#festivak

15 november 2017

Joep Lubberdink - multitasker pur sang. Hij is exploitant van de FeestCaravan, Freelance Event/partymanager en vooral trotse papa van een pasgeboren tweeling. Het afgelopen jaar was een jaar met veel hoogtepunten. Eerst de geboorte van de tweeling in januari, en in september het vaste dienstverband bij evenementenlocatie De Fabrique ingeruild voor het freelance eventmanagement en de Feestcaravan.

‘Ik doe alleen maar leuke dingen’

Het gaat goed met Joep. Hij doet, naar eigen zeggen, alleen maar leuke dingen. De Feestcaravan is zoals de naam al verklapt een ‘karaoke’- feestje op wielen waarmee hij en zijn partner momenteel 3 tot 5 partijen per maand draaien. Daarnaast werkt Joep als Eventmanager waarbij hij recent nog een personeelsfeest voor 10.000 man heeft georganiseerd. Idealiter gaat Joep twee keer per week op pad met de Feestcaravan en één keer per week als eventmanager. Er is dus nog ruimte voor nieuwe opdrachtgevers.

‘Het doel is dat alle partijen happy de deur uit gaan’

Events zijn voor Joep zijn passie geworden. ‘Ik vind de energie van een evenement geweldig. Dat éne moment waarop alle energie eruit moet, waarop alles moet gebeuren. Ik werk veelal met mensen die vrolijk zijn. Ze staan op het punt iets totaal nieuws mee te maken, ze gaan nieuwe dingen zien en nieuwe mensen ontmoeten. Dat faciliteer ik graag. Het doel is dat alle partijen happy de deur uit gaan. Ik wil gewoon gelukkige bezoekers én opdrachtgevers zien’.

Rondkijken en netwerken

Joep heeft weinig digitale systemen nodig voor zijn werk en bezoekt Festivak vooral om rond te kijken, te netwerken én natuurlijk de leukste stand van de beurs te bezoeken: de stand van High Profile Events! Dat vinden we leuk!

Fotografie > Sjoerd Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!