Jodelhut op wielen: De FeestcaravanJodelhut op wielen: De Feestcaravan
Back Back Nieuws

Jodelhut op wielen: De Feestcaravan

06 september 2019

Après-skiën doe je deze winter in... een caravan!
DJ’s Yuppi en Sjörzi besparen bedrijven een hoop geld deze winter, want voor een heuse après-ski party hoef je niet meer naar de echte sneeuw. De Feestcaravan, nummer 1 hit in interactief muzikaal entertainment, verzamelde alle Duitstalige meezingers en toverde haar bruine kroeg om tot sfeervol chalet voor het ultieme winterfeestje.

Schuhplattler-dansjes

Zet je ski’s in het rek en chill even aan de bierbank bij een knisperend vuurtje, voordat je je in 8m2 feestgedruis stort. Gekleed in authentieke lederhose en met heuse Schuhplattler-dansjes, verleidt insmijter Yuppi je tot het après-ski feestje van je dromen.

Alpenhut in retro caravan

Wat er van buiten uitziet als een retro Kip-caravan uit 1967, is van binnen een idyllisch chalet. Met zachte schapenvelletjes over de barkrukken, hertenkopjes aan de muur, een indrukwekkende koeienbel boven de bar en vrolijke meezingers op de achtergrond, waan je je direct op wintersport.

Nummer 1 winters entertainment

Wahnsinn? Zeker niet! Met het Oktoberfest en de naderende winter in het vooruitzicht, sluit de Après-ski caravan naadloos aan bij de wensen van event-organiserend Nederland. 'Verdammt ich lieb dich,'aldus Iddo van ‘t Hek van evenementenlocatie Hart van Holland over het meedenkende vermogen van eventduo Ome Joop en Ome Sjaak. 'Zij maken er samen met het publiek altijd zo’n feestje van… dit moét wel weer een hit worden.'

Meezingen in ‘s werelds kleinste chalet op wielen

Kun je deze winter niet gaan rodelen, ga dan lekker jodelen! Wil het personeel toch liever Cowboy und Indianer of Eisbärn sehen, beloof ze dan Ein festival der Liebe met Anton aus Tirol in ‘s werelds kleinste en sfeervolste feest-chalet. DJ's Yuppi en Sjörzi beloven je So ein schöne Tag!

Wil je meer weten? Jetzt hier mit die Info!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!