Jiry Floors nieuwe restaurantmanager Beachclub O. Jiry Floors nieuwe restaurantmanager Beachclub O.
Back Back Nieuws

Jiry Floors nieuwe restaurantmanager Beachclub O.

03 juli 2023

Beachclub O. kondigt met trots de aanstelling aan van Jiry Floors als de nieuwe Restaurant Manager. Jiry is geen onbekende van Beachclub O. Tussen 2018 en 2019 heeft hij zijn waarde getoond als Assistent Restaurant Manager bij zusterbedrijf Restaurant Oriento. Nu, samen met Chef-kok Kikki Broeksteeg, neemt Jiry de verantwoordelijkheid op zich voor de dagelijkse leiding van Beachclub O. Met zijn ruime ervaring en kennis, belooft Jiry een waardevolle toevoeging te zijn aan het operationele management.

‘De samenwerking met Kikki is een geweldige kans om onze gasten een onvergetelijke culinaire beleving te bieden’, verklaart Jiry. ‘We willen ervoor zorgen dat Beachclub O. synoniem staat voor uitmuntende kwaliteit in combinatie met de ontspannen sfeer van het strand.’‘Ik ben enthousiast over de mogelijkheid om mijn carrière voort te zetten bij Beachclub O.,’ vervolgt Jiry. ‘Het unieke aspect van Beachclub O., waar het zowel een restaurant als een evenementenlocatie is, biedt een uitdagende dynamiek. Bovendien kijk ik ernaar uit om samen te werken met een divers team van kleurrijke individuen.’

 

Jaap Liethof, Algemeen Directeur van Hotel van Oranje (waar Beachclub O. onderdeel van uitmaakt), is verheugd over de aanstelling van Jiry. ‘Met Jiry hebben we een manager aan boord gehaald die het Oranje DNA bezit. Samen met onze chef-kok Kikki hebben we een geweldig team samengesteld dat de essentie van Beachclub O. perfect belichaamt. Hun passie, professionaliteit en toewijding zullenbijdragen aan de groei en het succes van onze beachclub. We kijken uit naar een bruisende zomer met en onvergetelijke momenten voor onze gewaardeerde gasten.’Beachclub O., gelegen aan het prachtige Noordwijkse strand, verwelkomt gasten 365 dagen per jaar voor een smaakvolle lunch, fijn diner of spectaculair evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!