Back Back Nieuws

Jetsetters Luxury Lifestyle Fair van start

08 november 2006

De tweede editie van de Luxury Lifestyle Fair staat voor de deur. Aankomend weeken, 10, 11 en 12 november wordt Evenementenhal Rijswijk omgetoverd tot een walhalla van glamour en luxe. De Luxury Lifestyle Fair is een exclusieve toonaangevende lifestyle fair, waar leveranciers hun luxe goederen tonen in stijlvolle ambiance. Dit jaar start de samenwerking met Waterbeek Media en wordt de fair omgedoopt tot de ‘Jetsetters’ Luxury Lifestyle Fair.


Nieuw dit jaar is de samenwerking tussen de Luxury Lifestyle Fair (Van der Most Groep) en het crossmediale informatieconcept “Jetsetters”. Deze samenwerking bestaat uit onder andere 3 tv-specials over de Jetsetters Luxury Lifestyle Fair op 8, 9 en 10 november op RTL 7. Ook is de reguliere uitzending van Jetsetters op 5 november op RTL 4 compleet gewijd geweest aan het evenement. Verder zal er redactionele aandacht gegeven worden in Jetsetters Magazine en vermeldingen op de bijbehorende website www.jetsettersplaza.nl.

 

In Jetsetters Magazine wordt een special opgenomen over de Jetsetters Luxury Lifestyle Fair, die tevens verspreid zal worden op het evenement. De beursuitgave van Jetsetters Magazine zal gedrukt worden in een minimale oplage van 32.000 exemplaren.

Op de Jetsetters Luxury Lifestyle Fair presenteren zich diverse exposanten met een omvangrijk aanbod aan producten en diensten op het gebied van wonen, interieur, juwelen, stijlvolle auto’s, diverse delicatessen, bekende kledinglijnen, onroerend goed in het hogere segment, exclusieve wijnen en alles wat verder op lifestyle gebied te zien en te koop is.

 

Ook aan entertainment is gedacht tijdens de fair. Alle dagen zal er een exclusieve fashionshow plaatsvinden, verzorgd door diverse exposanten op het gebied van mode en beauty. Op het kookeiland zullen er diverse culinaire hoogstandjes worden vertoond. Topkoks, o.a. Rob Geus, bekend van de Smaak Politie, zullen zich hier uitleven om de gasten te voorzien van vele heerlijkheden. Ook op muzikaal gebied kan men naar hartelust luisteren naar pianomuziek en een live optreden van Musica Caliente.


In 2005 werd de Jetsetters Luxury Lifestyle Fair bezocht door 8000 bezoekers. De verwachting is dat het aantal dit jaar zal uitkomen op 10.000 à 15.000 bezoekers.


De Jetsetters Luxury Lifestyle Fair wordt gehouden in Evenementenhal Rijswijk. De locatie, onderdeel van de Van der Most Groep, heeft sinds 2003 een grondige metamorfose ondergaan en is omgebouwd tot een sfeervolle locatie met vele mogelijkheden. Het gehele jaar door worden vakbeurzen, publieksbeurzen en evenementen georganiseerd. Het Horeca Plaza, de beurshallen en het Grand Café bieden samen maar liefst ruimte aan 10 tot 10.000 gasten. Evenementenhal Rijswijk is direct gelegen aan de A4 en is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Evenementenhal Rijswijk werkt op basis van een full-service-formule; dit houdt in dat zowel bezoeker als exposant één bedrag betalen, waar alles inzit. Voor de bezoeker houdt dit in dat de entreekaart recht geeft op toegang tot de beurs, gratis parkeren en gratis gebruik van de exclusieve catering.


• Locatie: Evenementenhal Rijswijk, Rijswijk ZH

• Data: 10, 11 & 12 november 2006
• Openingstijden:
Vrijdag 10 november 13.00 – 22.00 uur

Zaterdag 11 november 10.00 – 20.00 uur
Zondag 12 november 10.00 – 20.00 uur

• Entreekaarten: De Jetsetters Luxury Lifestyle Fair is te bezoeken door kaarten aan de kassa te kopen à € 27,50 p.p.p.d.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!