Back Back Nieuws

Jet Maas nieuwe projectmanager Taller Events BV

06 januari 2015
Jet Maas maakt per 5 januari 2015 deel uit van het team van Taller Events BV, het professionele managementbureau van het Genootschap voor Eventmanagers, G14, Platform Museum Locaties (PML) en Freelance Event Professionals.

Door het sterk toegenomen ledenaantal bij het Genootschap en PML, de vliegende start die de jongerenclub G14 in 2014 heeft gemaakt en daaruit volgend de uitbreiding van de werkzaamheden - maar ook het succes van het ledenvakblad De EventManager -  was er grote behoefte aan een nieuwe medewerker.  Jet zal zich als projectmanager met de ondersteunende taken voor de vier clubs bezig houden. Daarnaast is een belangrijk deel van haar werkzaamheden gewijd aan de vernieuwing van de websites en de inzet van social media voor ledenwerving, ledencontacten en relatiebeheer.

Het roer om
Na de studie fysiotherapie te hebben gevolgd, besloot Jet het roer totaal om te gooien en zich te richten op de evenementenbranche waar zij haar toekomst ziet. In haar vorige functie als eventmanager was zij verantwoordelijk voor de planning, organisatie en uitvoering van beurzen en evenementen, onder andere georganiseerd in de Jaarbeurs, de Amsterdam RAI en Ziggo Dome. Daar was zij actief betrokken bij de organisatie van de Horecava, de MOTORbeurs en de Historic Grand Prix. Ook werkte zij mee aan de lancering van NOIZEZZ, een gehoorbeschermingsproduct voor de festival- en dancesector.

Taller Events denkt met Jet de duizendpoot gevonden te hebben die de vele bordjes met verve in de lucht kan houden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!