Back Back Nieuws

Jeffrey Davidsz versterkt team Van der Veen-event engineering

06 september 2011
Jeffrey Davidsz is de nieuwe manager operations bij Van der Veen - event engineering. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de operationele bedrijfsvoering. Ook treedt hij toe tot het managementteam van Van der Veen.

 

Geen onbekende

Jeffrey Davidsz is geen onbekende in de wereld van de audiovisuele dienstverlening. De afgelopen zes-en-een-half jaar deed hij Jeffrey veel ervaring op bij Heuvelman Sound & Vision. Arie Boon, managing director Van der Veen, is erg blij met zijn komst: ‘Als iemand weet hoe je met behulp van techniek belevingen kunt creëren, is het Jeffrey wel. Zijn schat aan ervaring betekent een waardevolle versterking van ons team’.

 

Over Van der Veen-event engineering

Van der Veen levert efficiënte kwaliteitsoplossingen voor congressen, beurzen en andere events. Klanten weten Van der Veen al sinds 1915 te vinden voor verhuur, verkoop en installatie van professionele licht-, geluid- en beeldinstallaties, en voor advies en creatieve oplossingen. Van der Veen ondersteunt event organisatoren door in nauwe samenwerking een beleving te creëren met audiovisuele middelen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!