Back Back Nieuws

Jazzmuzikant wint Esquire award

26 november 2008
Eind van het jaar is traditiegetrouw prijzenslag. Alweer een award uitreiking. Dinsdag 18 november organiseerde namelijk het Amsterdamse bureau Event Department de Esquire Fashion Night. Dit jaar vond de uitreiking plaats in de Rode Hoed in Amsterdam, waarbij opvallend veel pers aanwezig was.

 

Voor een select gezelschap was voorafgaand een exclusief diner geregeld in restaurant Fifteen. Fifteen Amsterdam is geen gewoon restaurant, het leidt jongeren op en is gebaseerd op het concept van Jamie Oliver's Restaurant Fifteen in Londen. Onder deze genodigden bevonden zich ook de genomineerden voor de verschillende awards; best geklede man, best geklede band en slechts geklede man van 2008. Na het  diner werden de gasten per Audi’s vervoerd naar de Rode hoed, waar ze ontvangen werden over de rode loper.

De gelukkige winnaar in de categorie best geklede man was Benjamin Herman.Volgens de jury is de outfit van Herman, naast muzikant ook bandleider van onder meer de New Cool Collective, het best te omschrijven als 'cool chic'.

 Het avondprogramma bestond uit een ontvangst met cocktails, de  award uitreiking en aansluitend een feest.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!