Back Back Nieuws

Jarige 'De Nieuwe Liefde' biedt dit jaar voordeel voor vergadermarkt

05 maart 2013
De Nieuwe Liefde bestaat deze maand twee jaar. De locatie is geschikt voor congressen, seminars, vergaderingen en presentaties, maar ook voor particuliere en zakelijke diners, recepties en borrels. In de afgelopen periode is gebleken dat De Nieuwe Liefde niet alleen voor grote groepen interessant is, maar zeker ook voor vergaderingen in kleine setting. Om nieuwe klanten hiermee kennis te laten maken biedt De Nieuwe Liefde haar vergaderzalen met maar liefst 50% korting aan in 2013. Hiermee ontstaat voor kleinere groepen (tot 20 personen) de mogelijkheid om voor een zeer aantrekkelijk tarief gebruik te maken van deze ruimtes.

Architectuur
Diverse organisaties hebben hun weg naar De Nieuwe Liefde al weten te vinden en zijn met name te spreken over de moderne architectuur, flexibele indelingsmogelijkheden van de zalen, lichte ruimtes en biologische catering. Huiscateraar Huize Hermans maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische, scharrel- en fair trade producten.

Herontwikkeling
In 2011 won De Nieuwe Liefde de Geurt Brinkgreve Bokaal, een architectuurprijs van de Gemeente Amsterdam die jaarlijks uitgereikt wordt aan het beste initiatief op het gebied van herontwikkeling. In het juryrapport stond onder meer; 'Na een aantal jaren van leegstand is het voormalige wijnpakhuis verbouwd naar een nieuw bezinningscentrum. De overgang van de drukke stad naar de sfeer van bezinning is mooi vormgegeven. Alle ruimten op de verdieping zijn visueel met elkaar verbonden via vides, trappen en loopbruggen.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!