Back Back Nieuws

Janine Dechesne presenteert De Huizkamer

04 maart 2009
Exclusiviteit, luxe, flexibiliteit, privacy, verwennen en verrassen zijn de trefwoorden van Janine Dechesne eigenaar en zoals zij zelf zegt propriétaire van de net geopende vergaderlocatie in de Schipperstraat in Huizen. Een prachtige lichte ruimte van circa 60 m2 biedt plaats aan 12 personen voor een vergadering, teammeeting , heisessie of bijzondere ontmoeting. Door de eigen opgang, de mooie tuin op het zuiden met diverse terrassen, kleine pantry en eigen toilet voelt iedereen zich echt thuis in De Huizkamer. Op de vraag hoe moet dat dan met parkeren, neemt Janine je mee door de kleine straatjes en wijst de grote parkeerplaats op de Baanbergenweg op nog geen 100 meter afstand aan.

Janine Dechesne is oprichter (sinds 1983) en was mede eigenaar en creatief directeur van evenementen organisatiebureau Dechesne & Boertje Eventmarketing.
In juni 2007 heeft zij haar aandeel in dit bedrijf verkocht om een andere weg in te slaan. Na een ruim jaar van reflectie en reizen, besloot zij , omdat het niet lukte om haar huis na scheiding in deze tijd van kredietcrisis te verkopen, het roer om te gooien. Zij maakte van de nood een deugd en creëerde haar eigen exclusieve vergaderlocatie De Huizkamer. Haar passie is het creëren van bijzondere ontmoetingen. Inspiratie is haar trefwoord. Dit jaar begint zij haar aanschuiftafel waar inspiratie centraal staat.


Voor meer informatie neem contact op met:
De Huizkamer, Janine Dechesne

Schippersstraat 44, 1271 VD Huizen
035-5258552, 06-54974746, www.huizkamer.nl  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!