Back Back Nieuws

Jan Terlouw gastspreker tijdens Nationaal Sponsoring Event 2007

18 juli 2007
Jan Terlouw, voormalig minister,  zal een toespraak houden op het managementcongres van het Nationaal Sponsoring Event 2007. Hij zal de aanwezige topmanagers en bestuursleden toespreken over het belang van investeren in schone en duurzame energie. Het Nationaal Sponsoring Event vindt plaats op dinsdag 9 oktober in Ahoy Rotterdam.

Terlouw is als voorzitter van PEGO, een organisatie die zich bezighoudt met energiebesparing, nauw betrokken bij het hoofdthema van het Nationaal Sponsoring Event: 'Investeren in schone en duurzame energie'.

Naast de verschillende prominente gastsprekers, vindt er 's middags een forum plaats. Hier discussiëren topsporters en bekende Nederlanders als ambassadeurs van goede doelen over hun maatschappelijke betrokkenheid. Onder andere Youri Mulder (namens Child Care Afrika), Nelli Cooman (Nelli Cooman Games), Yvonne van Gennip (SOS Kinderdorpen) en Barbara Barend (Mother and Child First) nemen hieraan deel.


Het Nationaal Sponsoring Event brengt bedrijven, organisaties, sponsors en sponsorzoekenden bij elkaar. Dit grootschalige business-to-business event bestaat uit de netwerk- en presentatiebeurs, het managementcongres en de uitreiking van de Sponsoring Event Award. De beurs en het congres zijn verdeeld in verschillende thema's zoals investeren in schone en duurzame energie, topsport en fondsenwerving. De aanwezige bedrijven, organisaties en prominenten hebben allen een link met één van deze thema's.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!