Back Back Nieuws

Jacques Loomans nieuwe directeur Le Champion

26 mei 2016
Jacques Loomans wordt per 1 juni de nieuwe directeur van Le Champion. De sportorganisatie is gevestigd in Alkmaar en Amsterdam en organiseert onder andere de Dam tot Damloop, Ronde van Noord-Holland en Plus Wandel4daagse Alkmaar.

Jacques Loomans (1956) is psycholoog en bedrijfskundige en heeft als directeur ruime ervaring in de zorg en welzijn. De afgelopen zeven jaar was hij directeur bij Zorgbelang Noord-Holland. Loomans heeft een brede ervaring bij verenigingen met vrijwilligers en professionals. ‘Mijn passie is om mensen en organisaties verder te laten ontwikkelen en om hen in beweging te brengen. Dit past prima bij Le Champion, waar vrijwilligers en professionals sportevenementen organiseren met net iets extra’s. Ik heb er erg veel zin in om bij Le Champion aan de slag te gaan’, is de reactie van Loomans.

Le Champion is erg blij met de benoeming van Loomans. ‘Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij de ambities van Le Champion kan realiseren. Zijn jarenlange bestuurlijke ervaring en grote affiniteit met sport is een aanwinst voor onze organisatie’, aldus voorzitter Fedde de Boo.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!