Back Back Nieuws

JACOT Audiovisueel nieuwe partner van MeerBusiness

24 september 2011
JACOT Audiovisueel uit Nieuw-Vennep is de nieuwste partner van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol geworden. Het bedrijf verzorgt de MeerBusiness beursstands en het jaarlijkse grote Ondernemersgala van professionele audiovisuele ondersteuning. Naast gebruikelijke oplossingen zoals licht, geluid en video zullen technieken als narrowcasting en live streamen van video op internet worden ingezet.

 

Narrowcasting systemen

Partners en deelnemers van MeerBusiness krijgen de mogelijkheid om content aan te leveren in de vorm van filmpjes en afbeeldingen die kosteloos op de narrowcasting systemen worden getoond. Hierdoor is het mogelijk om voor een grote groep ondernemingen kosteloos extra exposure te realiseren op een innovatieve manier. Jacot krijgt de kans om te laten zien hoe effectief technieken als narrowcasting kunnen worden ingezet en te laten zien hoe laagdrempelig de aanlevering eisen voor de content zijn.

 

One stop shop

Integratie van interactieve concepten zoals twitterfeeds op een narrowcasting systeem en livestreams waarbij kijkers mee kunnen chatten zullen worden ingezet om te laten zien dat een audiovisuele dienstverlener ‘one stop shop’ oplossingen kan leveren op dit gebied. JACOT Audiovisueel onderschrijft hiermee het succes van het grootste nieuws- en netwerkplatform voor directeuren en managers in Nederland, aldus René Jansen, directeur van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol.

 

Op de foto: Christian Louisse, JACOT (l), René Jansen, MeerBusiness (m) en Michel Calvelage, JACOT (r). Fotografie door Richard Huis in ’t Veld.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!