JACK'S Soul Live Festival in BrabanthallenJACK'S Soul Live Festival in Brabanthallen
Back Back Nieuws

JACK'S Soul Live Festival in Brabanthallen

05 december 2022

Zaterdag 25 februari worden de deuren van MainStage Brabanthallen in Den Bosch geopend voor de allereerste wintereditie van JACK’s Soul Live Festival. Na vier edities in de openlucht komt er nu ook een indoorversie voor liefhebbers van soul, funk, disco, 90s R&B en soulful house. De organisatie heeft onder meer Incognito, The Brand New Heavies en John Williams Presents: R&B Oldskool Hits weten vast te leggen.

 

De Engelse formaties Incognito en The Brand New Heavies hebben hun komst naar Den Bosch bevestigd. Beide acts zijn graag geziene gasten op internationale jazz & soul festivals over heel de wereld. Zo stonden zij eerder op festivals als Java Jazz Festival en Singapore Jazz. Daarnaast is John Williams van de partij met zijn R&B Oldskool Hits. John Williams timmert alweer een tijd hard aan de weg met zijn eigen muziek show, gebaseerd op de 90s R&B muziek. Zijn theater tour was wederom een hit en dan ook volledig uitverkocht. Reden voor de organisatie om John Williams toe te voegen aan de line up van deze eerste wintereditie van het JACK'S Soul Live Festival. Voor deze gelegenheid komt hij met een volledige live band en artiesten als Sharon Doorson, Jared Grant & Jared Hiwat. 

Non-stop dansen 

Ook komt Philip Lassiter met zijn band naar het festival. Philip Lassiter is een zeer gewaardeerde muzikant die zijn bekendheid vergaarde als band lid van Prince. Afgelopen zomer trakteerde hij het publiek bij verschillende festivals zoals North Sea Jazz, al op een ware funk explosion. Dit gaat hij proberen te overtreffen in de MainStage. DJs als DJ Irwan, Fullscale, Raywell, Tonno Disko en Bruce D'Angelo gaan ervoor zorgen dat het publiek non-stop kan dansen op de lekkerste platen van vroeger tot nu, met hits van James Brown, Chaka, Stevie Wonder tot aan D'Angelo, Leela James en Bruno Mars.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!