Jaarlijks PR-Dashboard vaaruitje: 'This is not an event'-eventJaarlijks PR-Dashboard vaaruitje: 'This is not an event'-event
Back Back Nieuws

Jaarlijks PR-Dashboard vaaruitje: 'This is not an event'-event

02 juli 2021

Bijna 60% van de PR-professionals miste persoonlijk contact en events in de coronatijd, bleek uit onderzoek van PR-Dashboard. Het werkplezier nam daardoor af. Mensen missen de dynamiek en het contact met elkaar. PR-Dashboard bracht daar op donderdag 24 juni jl. verandering in. Het bedrijf organiseerde het eerste 'fysieke' PR-uitje sinds de coronacrisis: een sloepentocht door Amsterdam.

'This is not an event'-event

Geheel volgens de geldende coronaregels nodigde PR-Dashboard een aantal klanten uit voor het jaarlijkse vaaruitje over de Amsterdamse grachten. De deelnemers - PR-professionals van verschillende organisaties, zoals FNV, TUI, de Gottmer Uitgevers Groep én van PR-bureaus als Lewis PR en TALK ABOUT - deelden voor het eerst sinds lange tijd weer ideeën en ontwikkelingen uit het vak. Denk aan media monitoring en de reorganisatie van het nieuwslandschap.

Persoonlijk contact

De PR-professionals genoten in de frisse buitenlucht van de stille hoofdstad. Kim Klaver, Senior Executive Business Development & Operation bij PR-Dashboard, vertelt: 'Het was echt een bijzondere beleving. Amsterdam vanaf het water is altijd mooi, maar doordat het nu zo rustig is, is het nog unieker.' Daarnaast is dit event perfect voor PR-Dashboard om weer eens persoonlijk contact te hebben met hun klanten. Kim: 'Persoonlijk contact is één van onze speerpunten, dus een kleinschalig event als dit past perfect in onze bedrijfsfilosofie. We zetten onze klanten graag in het zonnetje.'

PR-Bootcamp

Het vaaruitje was het eerste fysieke event sinds corona. Op dinsdag 6 juli a.s. volgt het volgende event van PR-Dashboard; de PR-Bootcamp 2021 in Soho House Amsterdam. Tijdens dit evenement worden alle tips en tricks uitgelegd over het vernieuwde PR-Dashboard, de nieuwe software PR-Newsroom en Mediamonitoring. Ook gaf Vincent Schroers, hoofd van het IT-developmentteam, een sneak preview van het nieuwe verzendsysteem dat later dit jaar wordt geïntroduceerd.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!