Back Back Nieuws

Jaarlijks Keverwinterfestijn wordt Aircooled Winterfest

17 december 2014
Aircooled Winterfest is de nieuwe naam van het Kever Winter Festijn. In het weekend van 3 en 4 januari 2015 vindt de 23e editie van dit evenement plaats bij de Libéma locatie, Autotron Rosmalen. Als vanouds is het hele complex gevuld met luchtgekoelde VW Kevers, Porsches, VW Bussen (zoals de bekende T1 bus) en nog veel meer bijzondere voertuigen. Natuurlijk nemen ook standhouders en clubs weer hun plekje in.

402 Automotive is de nieuwe organisator van het evenement. Met de nieuwe naam wordt het belang van een internationale uitbreiding van het evenement, dat door de voorgangers is ingezet bij de editie van 2014, benadrukt.

Bijzondere modellen
Nieuw tijdens het evenement is de presentatie van diverse bijzondere en exclusieve VW modellen. In het Eventron kan vrijwel de gehele dag genoten worden van een show, gepresenteerd door Kever-kenner Leo Eras. Veel vaste bezoekers hebben de gewoonte om met hun Kever, VW-bus of Porsche  naar de beurs af te reizen, ook al is het dan hartje winter. Op de showpaddocks rondom het Expodome van het Autotron staan gegarandeerd weer vele VW’s.

Show & Shine Contest
Tijdens de beurs zal een deskundige jury de aanwezige auto’s onderwerpen aan een kritische blik en bepalen welke auto’s winnaar worden in hun klasse. Op beide dagen is er een ‘Best of Show’ voor de auto’s van bezoekers op de showpaddocks. Op zondag wordt bekend gemaakt welke auto’s op de beursvloer in aanmerking komen voor de ‘Best of Show Top 3’.

Muziek en loterij
Deejay Geert Bergers zal het Aircooled Winterfest met zijn meegebrachte vinyl platen laten swingen. Traditiegetrouw wordt er op omstreeks 15.00 uur een prachtige VW Kever verloot onder de aanwezigen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!