Back Back Nieuws

Jaarbeurs opent haar vernieuwde congrescentrum

18 oktober 2006
Jaarbeurs Utrecht zal donderdag 26 oktober in het bijzijn van relaties, klanten en branchegenoten het geheel vernieuwde congres en vergadercentrum openen. Met deze opening lanceert het meteen een nieuw vergaderconcept: Meetingmoods. Dit concept laat vooral door kleurwerking met LED-verlichting bijeenkomsten beïnvloeden.

Een architect heeft afgelopen zomer in alle dertig zalen van het gerenoveerde Congres- en Vergadercentrum in Jaarbeurs Utrecht een dikke strook glas aangebracht met daarachter LED-verlichting. Dat maakt het mogelijk alle neutrale, antracietgrijze, zakelijke vergaderruimtes met een simpele druk op een touchscreen op elk gewenst moment een andere kleur te geven.

 

Afhankelijk van het doel van de bijeenkomst (stimuleren, kennis uitwisselen, teambuilding, netwerken, draagvlak creëren of imago building) kan de stemming van de bezoekers indirect positief beïnvloed worden door kleuren, muziek, de zaalsetting, de catering en eventueel zelfs via geuren.

 

Is actie, dynamiek en energie vereist? Dan kleurt de ruimte rood. Is er behoefte aan overleg of draagvlak, dan overheerst een groene gloed de ruimte. Staat inspiratie, kennisoverdracht, vernieuwing centraal, dan kleurt de ruimte blauw. In totaal zijn er zes kleuren.

 

“In combinatie met de zaalsetting (U-vorm, boardroom, school, cabaret, theater, enzovoort) en met op de bijeenkomst afgestemde catering willen we op deze manier extra waarde toevoegen aan zakelijke bijeenkomsten. Met meetingmoods dragen we bij aan de doelstellingen van onze klanten” vertelt Elisabeth Matos, manager Congres- en Vergadercentrum van Jaarbeurs Utrecht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!