Back Back Nieuws

Jaarbeurs bundelt krachten fietsbrance met FietsdealerEvent

19 augustus 2015
In de Jaarbeurs Utrecht vindt zondag 13 en maandag 14 september voor de eerste keer het FietsdealerEvent plaats. Een collectief met leveranciers van totaal zo’n 50 fiets-, fietskleding- en accessoiresmerken presenteren hier gezamenlijk hun nieuwe collecties aan de dealers. Anne-Marie Vos, Brand Manager bij Jaarbeurs, merkt dat de markt erg versnipperd is: ‘Elk merk heeft tegenwoordig een eigen huisshow. Dit kost dealers veel tijd en moeite. We merken dat een groot aantal partijen echt behoefte heeft aan een bundeling van krachten. Daarom is in nauwe samenwerking met de leveranciers het FietsdealerEvent in het leven geroepen. Dat betekent veel merken op een centrale plek in Nederland in één keer overzichtelijk bij elkaar.’

Eigentijdse, informele setting
Het event wordt gehouden in het futuristische congrescentrum van de Jaarbeurs Supernova. Een nieuwe, veelzijdige locatie die met name geschikt is voor evenementen in een informele setting. Zowel de toegang als het parkeren is gratis. Bovendien kunnen bezoekers de hele dag gratis gebruik maken van koffie, thee en fris aan de centrale bar. Het event is op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Andere fiets events bij Jaarbeurs
Dit jaar was Jaarbeurs het bruisende middelpunt van de feestelijke opening van de Tour de France 2015 namelijk de Grand Départ. Bekijk de aftermovie onderaan dit bericht om een indruk te krijgen van de Grand Départ bij Jaarbeurs. Van 16 tot en met 19 oktober 2015 vindt de beurs voor sportieve fietsers Bike MOTION Benelux plaats. Hier presenteren importeurs en fabrikanten van fietsen, accessoires en kleding de collecties voor het nieuwe seizoen. Naast het complete aanbod van producten is er een activiteitenprogramma. Daarnaast is de Jaarbeurs op 20 en 21 februari 2016 de locatie voor de Fiets en Wandelbeurs.

Aftermovie Grand Départ

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!