Richard Kluijtmans en Franka MorssinkRichard Kluijtmans en Franka Morssink
Back Back Nieuws

Jaarbeurs benoemt Mansveld Expotech tot exclusieve huisinstallateur

31 mei 2017

Mansveld Expotech en Jaarbeurs hebben onlangs een meerjarige overeenkomst getekend voor een nieuwe samenwerking. Vanaf 1 januari 2018 is Mansveld Expotech gedurende een periode van 5 jaar de exclusieve huisinstallateur van Jaarbeurs.

Naast het hallencomplex van Jaarbeurs zal ook het Beatrixgebouw worden voorzien van tijdelijke techniekinstallaties. Het huisinstallateurschap bestaat uit tijdelijke elektra-aansluitingen, riggingwerkzaamheden en verlichting. Richard Kluijtmans, directeur Mansveld Expotech: 'We zijn een gespecialiseerde grote speler op de Nederlandse markt met projecten door heel Europa en zo nu en dan buiten Europa. Jaarbeurs is al jarenlang een van de meest toonaangevende evenementenlocaties van Nederland. Het feit dat wij als Mansveld Expotech deze samenwerking aangaan, maakt ons meer dan trots. Het is ons doel om met onze technieken zoveel mogelijk bij te dragen aan de beleving van de bezoeker van Jaarbeurs en de daarbij gewenste klantwaarde te leveren. We zetten ons volledig in op het feit dat deze samenwerking elkaar enorm zal versterken.'

Franka Morssink, Financieel Directeur Jaarbeurs: ‘We zijn erg verheugd met deze nieuwe samenwerking. Kwaliteit en service voor onze klanten en bezoekers staat voorop en met deze samenwerking zetten we hierin een mooie stap voorwaarts’.

Mansveld Expotech

Mansveld Expotech opereert in de Live Communicatiemarkt en is onderdeel van de Mansveld Groep B.V., een toonaangevend bedrijf in tijdelijke en permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, safety & security, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid. Vanuit Amsterdam, Eindhoven, Goor, en Maastricht wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.

Jaarbeurs

Jaarbeurs is in 1916 opgericht om handel en nijverheid te bevorderen. Nu, 100 jaar later, is dat nog steeds het fundament. Jaarbeurs inspireert, motiveert en activeert handel door waardevolle ontmoetingen te creëren. Hierbij is Jaarbeurs het verbindende platform voor mensen, markten en talenten. Met haar fysieke locatie in Utrecht, meer dan 40 merken en toonaangevende online platforms staat Jaarbeurs midden in de samenleving en is volop in beweging.

 

Op de foto: Richard Kluijtmans en Franka Morssink

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!