Back Back Nieuws

It's showtime in Leiden

10 mei 2016
De jaarlijkse inspiratiedag voor Meetingplanners van het Leiden Convention Bureau vindt plaats op vrijdag 3 juni a.s. Het thema is Amerika in Leiden: It’s showtime. Amerika werd bijna 400 jaar geleden gesticht door de Leidse Pilgrim Fathers. Voor het eerst zal er een Amerikaanse T.rex in Europa te bewonderen zijn: ze emigreert binnenkort naar Leiden. Reden genoeg om Leiden te showen met een Amerikaans tintje.

Keynote speaker 
Keynote speaker van de dag is Kirsten Verdel. Kirsten werkte als eerste en enige buitenlander in het landelijke campagneteam van Barack Obama. In een van de prachtige zalen van de stadsgehoorzaal vertelt zij haar persoonlijke en inspirerende verhaal.

Erik Peekel
In een collectieve brainstorm gaat Erik Peekel, van Aaaaha! The actor Factory, actief aan de slag met de deelnemers. In kleine groepjes wisselt iedereen praktijkgerichte tips uit: wat kun je van Obama's verkiezingsstrategie leren voor de manier waarop je deelnemers werft voor je evenement?

Het sportieve intermezzo en de culinaire verwennerijen zullen Amerikaans getint zijn. En dit alles en meer zal plaats vinden op Leidse locaties waar Amerika jaloers op zou zijn en waarmee iedere meetingplanner voor de dag kan komen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!