Back Back Achter de schermen

Iris Havekes (De Vries + Partners): mijn moment van 2007

24 december 2007

Mijn moment van 2007… buiten het cliché dat er niet zomaar één moment uit te kiezen valt, is het wel zo dat je je ineens realiseert dat er voor je gevoel in no-time ineens weer een jaar voorbij is.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Een spannend, hectisch en ook wel bewogen jaar, maar vooral een heel plezierig en succesvol jaar, waarin ik toch het teamwork op onze beide kantoren in Nederland en Duitsland apart, maar vooral ook onderling echt een hoogtepunt vind.

En dat uitte zich heel duidelijk eind november, waarin we met onze vaste medewerkers een weekend naar Lissabon zijn geweest. Twee culturen en 14 verschillende types en zó veel gelachen samen! Samen mooie shows gezien, veel actieve dingen gedaan, en vooral heerlijk gegeten en gedronken in deze super stad. Wat het extra leuk maakte, is het feit dat Lissabon de stad is waar wij voor Skoda de wereldintroductie van de nieuwe Superb in 2008 gaan doen. Overigens was dat oorspronkelijk niet eens de reden om naar Lissabon te gaan. Al voor dat we de pitch hadden gewonnen, stond Lissabon geboekt als bestemming omdat het een stad is die zó veel te bieden heeft en we daarbij heel graag samen de show Delirium van Cirque wilden zien (…laat die nét dan in Lissabon zijn..)

Echt een mooie afsluiter van het jaar! En kom nu maar op met 2008, we hebben er zin in.

Een mooi nieuw jaar allemaal!

Veel groeten, Iris

Iris Havekes is directeur van De Vries + Partners eventmarketing.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!