Back Back Nieuws

Irina Voronkova aan de slag als Business Development Director bij UBM EMEA Amsterdam

17 februari 2016
UBM EMEA Amsterdam stelt met veel genoegen hun nieuwe Business Development Director, Irina Voronkova, voor. Irina rapporteert in deze functie rechtstreeks aan John van der Valk, Managing Director. Ook maakt zij onderdeel uit van het UBM EMEA Amsterdam Senior Leadership Team.

Voorheen was Irina werkzaam als Director of Business Development and Integration van de Russische divisie van Messe Frankfurt. Voorafgaand aan haar functie in Moskou was Irina in Frankfurt verantwoordelijk voor acquisitie en het beheer van dochterondernemingen voor de regio Asia-Pacific.

Waardevolle aanvulling
John van der Valk, Managing Director van UBM EMEA Amsterdam zegt over deze aanstelling: 'Ik ben bijzonder blij met de komst van Irina. Zij zal een belangrijke rol spelen in de groei van ons marktaandeel, zowel in de pharmaceutische als in het food ingredients portfolio. Ook staan we open voor nieuwe en aangrenzende markten. Met haar rijke ervaring in het vinden van nieuwe partners en ontwikkelingen van samenwerkingen, maar ook haar inzicht in subsidiary management, is Irina een waardevolle aanvulling voor ons Senior Leadership Team.'

Over UBM EMEA Amsterdam
Vanuit het kantoor van UBM EMEA in Amsterdam werken ruim 100 collega’s dagelijks samen aan het succesvol lanceren en verder uitbouwen van beurzen over de hele wereld in de sectoren Food en Pharma. Hierbij werkt het team nauw samen met collega‘s van UBM kantoren wereldwijd. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!