Inzendingen open voor de Best Events AwardsInzendingen open voor de Best Events Awards
Back Back Nieuws

Inzendingen open voor de Best Events Awards

28 juli 2020

De 15e editie van de Best Event Awards is open voor inzendingen. Het initiatief, gericht op het bevorderen van excellentie in evenementen en livecommunicatie, zal de kern vormen van Bea World Experience Festival, de essentiële ontmoetingsplaats en netwerkevenement voor de internationale Live Communicatie-industrie.

Positieve boodschap

In dit buitengewone jaar wil ADC Group - de organisator van het evenement - een sterke en positieve boodschap sturen naar een markt die zwaar is getest door de huidige gezondheidscrisis. Een boodschap van veerkracht, herstart, geruststelling en een belofte om terug te keren naar de liveformule in 2021.

Eenvoud is het nieuwe goud

‘Wat we in deze gecompliceerde periode hebben geleerd, is dat de wereld eenvoud nodig heeft, omdat we in eenvoud oplossingen kunnen vinden voor de huidige problemen: samenleven tussen mensen en individuen, respect voor de natuurlijke omgeving en duurzaamheid, voor sociale verschillen.’, bevestigt Salvatore Sagone, president van de ADC Group en oprichter van het Bea World Experience Festival. Zo ontstond het concept voor de 15e editie van het Bea World Experience Festival, samengevat door de bewering Eenvoud is het nieuwe goud van het Italiaanse bureau Piano B, die ADC Group zal ondersteunen bij het organiseren van het evenement vanuit een creatieve en productie oogpunt.

Digitaal platform en ontmoetingspunt

Het evenement is opgevat als een digitaal bedrijfsplatform en een ontmoetingspunt tussen vraag en aanbod, gericht op het vieren van de creativiteit en innovaties die de evenementen en de livecommunicatie-industrie opnieuw ontwerpen. De 2020-editie zal worden gekenmerkt door een hoog niveau van interactie en netwerken, dankzij het gebruik van technologie en digitale intelligentie die met succes zijn getest tijdens de lockdown-maanden.

Golden Elephant

Net als in voorgaande jaren krijgen genomineerden die strijden om de gerenommeerde Golden Elephant awards de kans om hun projecten (via een digitaal platform) te presenteren voor een prestigieuze jury bestaande uit topprofessionals voor zakelijke evenementen. Traditionele live-evenementencategorieën zijn samengevoegd voor de Best Event Awards 2020 en er zijn digitale categorieën toegevoegd om te passen binnen de veranderende wereld van livecommunicatie.

Tot dusver hebben de Best Event Awards deelnemende bedrijven uit 40 landen geholpen bij het vinden van inspiratie en nieuwe ideeën voor hun evenementen, en de prijs wordt nu erkend als de belangrijkste en meest uitdagende internationale branche-erkenning. Inschrijvingen zijn mogelijk tot 30 oktober. Om deel te nemen aan de Awards: www.beaworldfestival.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!