Back Back Nieuws

Intrek De Preuverie in De Schaffelaar | foto's

13 april 2007
Partyverzorging De Preuverie in Barneveld heeft op 5 april
officieel haar intrek genomen in Kasteel De Schaffelaar. De Preuverie
heeft haar hoofdvestiging in Barneveld, van waaruit een hypermoderne
keuken elke party, ongeacht omvang, verzorgd kan worden. Naast de
nostalgische Hoeve Sparrendam en het landelijk gelegen partycentrum 't
Hoefslag heeft De Preuverie opnieuw een toplocatie toegevoegd. De feestelijke opening van De Schaffelaar vond plaats
op donderdag 5 april.

Naar de foto's.

Kasteel
De Schaffelaar is een van de bekendste landhuizen in midden Nederland
en heeft naam gemaakt met haar opmerkelijke architectuur in de
zogenoemde neo-Tudor stijl. De Schaffelaar heeft de sfeer van een
landhuis en de allure van een kasteel.

In het afgelopen jaar
is hard gewerkt om het interieur van het landhuis in ere te herstellen
en aan te passen aan de eisen van De Preuverie. In het complex zijn
twee zalen en twee salons ingericht die met elkaar verbonden zijn door
de zogenoemde Tudorhal. Onder het complex bevindt zich een gezellige
kasteelkelder. Gasten kunnen ook terecht in de stijlvolle Kasteelbar.
De ruimtes kunnen afzonderlijk van elkaar gebruikt worden, maar door
gezamenlijk gebruik kunnen er gezelschappen van meer dan 500 personen
worden ontvangen. Dat maakt De Schaffelaar tot een unieke feestlocatie.

De
Preuverie heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een
middelgrote partycateraar. Ben Docter, Eric Klompenhouwer en Herman
Blokland, die aan het roer staan van De Preuverie, werden onlangs
gelauwerd om hun vakmanschap tijdens het Business Event Barneveld. De
jury prees hen om de combinatie van culinair en organisatorisch
vakmanschap en dat leverde hen de titel 'Ondernemer van het jaar' op.
Ook hun creativiteit, maatschappelijke betrokkenheid en enthousiasme
vonden waardering bij de jury.

"Het is een bedrijf dat zich ook in
minder florissante economische omstandigheden goed staande heeft weten
te houden, zonder daarbij concessies te willen doen aan de kwaliteit
van de producten."

De Preuverie probeert niet alleen vernieuwend
te zijn in haar culinaire activiteiten, ook wordt er steeds weer
gekeken naar verrassende locaties. Het resultaat is de ingebruikname
van De Schaffelaar. Hier kunnen niet alleen grote gezelschappen worden
ontvangen, ook kleinere groepen vanaf tien personen kunnen er terecht
voor een private dinner, een unieke formule in de regio. Gasten kunnen
zo in een intieme sfeer familie of vrienden trakteren op een culinaire
avond.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!