Back Back Nieuws

Intertent sluit de zomer fantastisch af

18 september 2012
Intertent zit nog middenin het seizoen, het is topdrukte! Daar horen natuurlijk een aantal spectaculaire evenementen bij.

Genieten op het Westergasterrein
Afgelopen weekend was het voor tennisliefhebbers genieten op het Westergasterrein. Hier werd van 14 tot en met 17 september het meest prestigieuze tennistoernooi voor landen gehouden. Het Healthcity Nederlandse Davis Cup Team trof hier Zwitserland tijdens de play-offs voor de eventuele promotie naar de Wereldgroep. Voor Intertent was het extra uniek, aangezien sinds 1994 dit toernooi niet meer in Nederland was gehouden!

Luxe paviljoen
Verder had de VVD gekozen voor een paviljoen van Intertent tijdens de verkiezingsavond van woensdag 12 september jongstleden. Op het strand voor het Carlton Beach Scheveningen en aan de Beachclub was een luxe paviljoen geplaatst, waar live verslag werd gedaan van de polls.

Amsterdam City Swim
Op zondag 9 september was Intertent aanwezig bij de première van de Amsterdam City Swim dat in het teken stond van fondsenwerving voor onderzoek naar de ziekte ALS. Zo’n 1100 zwemmers sprongen in het diepe met als speciale deelneemster Prinses Máxima! Met schitterend weer en duizenden toeschouwers was het een fantastisch succes.

Jong talent
Intertent is verder betrokken bij de nieuwe internationale fotografie beurs Unseen. Aankomend weekend, van 19 tot en met 23 september, staat de Westergasfabriek volledig in het teken van de fotografie. Vijftig vooraanstaande galeries van over de hele wereld zullen deelnemen. De beurs is innovatief, omdat ze niet alleen ruimte bieden aan de gevestigde fotografen. Ook jong talent en onbekende fotografie wordt belicht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!