Back Back Nieuws

INTERTENT presenteert nieuwe productenrange

16 april 2008
INTERTENT, verhuurder van tijdelijke accommodaties, komt dit voorjaar met een geheel nieuwe productenrange. Naast het bestaande assortiment tenten presenteert INTERTENT deze maand de modernste Alu-Paviljoens met een gebogen nok-constructie en breedtes van 8, 10, 12, 15, 20 en 25 meter.

De nieuwe accommodaties zijn voor het eerst te zien op 30 april aanstaande tijdens het grote Koninginnedag-evenement van Radio 538 op het Museumplein in Amsterdam. De organisatie van dit evenement heeft een contract gesloten met INTERTENT voor de levering van de accommodaties voor de komende drie jaar.

De nieuwe directeur van INTERTENT, Roland de Boer, zet de voordelen van de moderne Alu-Paviljoens op een rijtje: ,,De nieuwe tenten hebben supermoderne zij- en raampanelen van 1,25 meter breed, waardoor er veel minder storende stijlen in het zicht staan. De nieuwste glasdeuren, uiteraard voorzien van een moderne push-bar, meten maar liefst een breedte van 2,50 meter en voldoen dus aan het nieuwste bouwbesluit. Ook de vloer en de wandafwerking zijn zeer innovatief te noemen. Alles sluit naadloos op elkaar aan, dus geen tocht en warmteverlies meer.’’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!