Back Back Nieuws

Intertent plaatst 95 tenten bij succesvolle Dam tot Damloop

11 oktober 2013
De Dam tot Damloop 2013 was een groot succes. 55.000 deelnemers hadden zich ingeschreven. Samen met de lopers maakten 250.000 toeschouwers er een waar feest van.

Het Burgemeester in ’t Veldpark was dit jaar voor het eerst omgedoopt tot Dam tot Dam Park. Onder het genot van een hapje, een drankje en optredens van Rigby, Shary-An en Belle Perez genoten deelnemers en bezoekers van de unieke Dam tot Dam sfeer. Intertent plaatste 95 tenten van in totaal meer dan 8.000 vierkante meter. Bedrijven die meelopen met de businessloop konden hier een ruimte afnemen om samen na te genieten van de geleverde prestaties. Voor Co-sponsors Ahold en KLM waren op een naastgelegen veld tentaccommodaties geplaatst waar hun hardlopers in de watten werden gelegd.

Samenwerking
Rob Langenberg, Sales – en Project Manager bij Shivers: ‘Het is geweldig om te zien hoe onze plannen uiteindelijk vorm hebben gekregen. We kijken terug op een zeer geslaagde eerste editie en op een fijne samenwerking met Intertent als onze tentenleverancier. Gezamenlijk hebben we een VIP Businessdorp neergezet dat hoort bij het grootste hardloop evenement van Nederland!’

Intertent directeur Roland de Boer: ‘Het is fantastisch om te zien hoe professioneel en gedreven de organisatoren van de Dam tot Damloop, Le Champion en Shivers, deze nieuwe opzet gerealiseerd hebben. Wij zijn verheugd dat wij hier een grote bijdrage hebben kunnen leveren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!