Back Back Nieuws

Intertent official supplier van de Dam tot Damloop

06 mei 2013
Intertent is aangesteld als official supplier voor de tijdelijke accommodaties van de Dam tot Damloop. Hierover is overeenstemming bereikt met Shivers, de nieuwe exploitant en organisator van het Dam tot Dam Park.

Dam tot Dam Park
Het Dam tot Dam Park is de opvolger van het VIP businessdorp. Op dit vernieuwde festivalterrein zullen alle lopers na afloop van het evenement welkom zijn om na te genieten van de geleverde prestaties. Bedrijven die deelnemen aan de Business-loop kunnen hier bovendien een eigen ruimte afnemen voor ontvangst van deelnemers en bezoekers.

Het Dam tot Dam Park wordt dit jaar verplaatst naar het Burgemeester in ’t Veldpark, een fraai gerenoveerd park op aantrekkelijke afstand van de finish. De nieuwe opzet biedt volop mogelijkheden om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling van de Dam tot Damloop.

Veiligheid en flexibiliteit
Imre van Leeuwen, directeur Shivers: ‘Wij willen in de opzet van het Dam tot Dam Park focussen op veiligheid voor iedereen en flexibiliteit voor de bedrijven die gebruik maken van de tijdelijke accommodaties. Deze combinatie vonden wij bij Intertent.’

Roland de Boer: ‘Intertent is verheugd een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van dit prachtige loopevenement met de plaatsing van onze ‘state-of-the-art’ tenten. Wij zijn blij met de samenwerking tussen Shivers en Intertent. Shivers is een professioneel bureau met gedreven mensen, een persoonlijke sfeer en korte communicatielijnen.’

Dit jaar vindt de Dam tot Damloop plaats op zondag 22 september.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!