Back Back Nieuws

Intertent levert accommodaties voor een aantal Winterland concepten

04 december 2015
Intertent verzorgt deze winter de tijdelijke accommodaties van de ijsbanen van Hartje Winter in Heerhugowaard, Winterland Hoofddorp, Winterland Schiedam en Winterland Spijkenisse. In alle locaties staan schaatsen, eten, drinken en entertainment centraal in een sprookjesachtige ambiance met knapperende haardvuren, warme glühwijn en heerlijke winterse gerechten.

Winters entertainment
De tentpaviljoenen van Intertent zijn begin deze maand in Hoofddorp en Schiedam geplaatst en blijven tot begin januari 2016 de sfeervolle ontmoetingsplaatsen voor de inwoners van Haarlemmermeer en de bewoners van regio Rijnmond. De ijsvloer van Winterland Schiedam, in het centrum aan het Stadserf, heeft een omvang van 750 vierkante meter. Winterland Hoofddorp heeft een ijsvloer van 650 vierkante meter. Op en rondom de ijsvloeren is van alles te doen: overdag ijshockey-, schaats- en curling clinics en 's avonds optredens van diverse artiesten, verrassingsacts en ander entertainment. Sinterklaas en de Kerstman laten zich er ook zien. Winterland Spijkenisse gaat open op 23 januari 2016 en duurt tot 8 maart 2016.

Intertent is een tentenverhuurder die tijdelijke accommodaties op maat levert voor publieksevenementen, zakelijke evenementen en privéfeesten. Daarnaast levert het bedrijf uit Beverwijk oplossingen voor semi permanente huisvesting.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!