Back Back Nieuws

Intertent kijkt trots terug op SAIL Amsterdam

26 augustus 2015
Met de geschatte 2,3 miljoen bezoekers weten we dat de negende SAIL Amsterdam een succes was. Voor Intertent dan ook een grote eer om vele tentaccommodaties te mogen bouwen in opdracht van cateraars, organisatiebureaus en de stichting SAIL.

Paviljoens
Langs het Noordzeekanaal plaatste Intertent, voor de SAIL-IN,  een 6-tal paviljoens voor bedrijven die hier gevestigd zijn. Deze bedrijven hadden voor deze speciale gelegenheid gasten en medewerkers uitgenodigd om te genieten van de tall-ships en boten die voorbij voeren van IJmuiden naar Amsterdam.

SAIL Village
Intertent bouwde in de haven van Amsterdam  op het Westerhoofd het exclusieve ‘SAIL Village’ van 5.500 vierkante meter. Hier werden de gasten ontvangen, werd er geborreld en gedineerd om vervolgens in te checken voor de vaart langs het varend erfgoed.

Tijdelijk restaurant
Op de Jan Schaeferbrug realiseerde Intertent een tijdelijk restaurant. De koks van Restaurant l’invité, uit het hart van de Jordaan, kookte boven het IJ prachtige gerechten. De gasten konden hier genieten van heerlijk eten, mooie wijnen en natuurlijk van alle boten die onder de brug doorvoeren.

Stretchtent
Bij de zogeheten ‘Oranje Oceaan’ stond op het zeehelden eiland een stretchtent  voor ING. Verder stonden er paviljoens voor Delta Loyd Optimist On-Tour. Hier konden kinderen zeilen, waterfietsen en over water lopen.

Kortom, Intertent vond het een prachtige uitdaging om weer mee te mogen werken aan het grootste publieksevenement van Nederland. Over 5 jaar vindt de speciale tiende editie plaats van SAIL Amsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!