Back Back Nieuws

Intertent breidt haar assortiment uit met de Alu Vision

06 maart 2013
De lente start goed bij Intertent. Het assortiment wordt uitgebreid met de Alu Vision.
Deze accommodatie onderscheidt zich door de horizontale wand- en glaspanelen waardoor er een panoramisch zicht naar buiten gecreëerd kan worden. De constructie kenmerkt zich ook met een gebogen nok net als het Alu Paviljoen. Dit ontwerp heeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook aerodynamisch zodat de tentconstructie zelfs bij stevige wind comfortabel blijft.

Panoramisch uitzicht
Standaard wordt de Alu Vision uitgevoerd met witte horizontale glaspanelen die niet lichtdoorlatend zijn, witte dakzeilen en witte gevels. Om een panoramisch uitzicht te bieden, kan er gekozen worden voor de brede horizontale glaspanelen. Ook kan er gekozen worden voor transparante dakzeilen. Verder kan de Alu Vision voorzien worden van een cassettevloer en luxe glasdeuren met een pushbar.

Flexibel
Deze accommodatie kan moeiteloos aan bestaande gebouwen of andere tenten van Intertent worden gekoppeld en is door de modulaire bouw snel te plaatsen in elke situatie. De Alu Vision is leverbaar in 8, 10, 12, 15, 20 en 25 meter breed en is in de lengte steeds per 5 meter te verlengen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!