Back Back Nieuws

Intertent bouwt congrestenten onder het dak van luchthaven Tempelhof

07 april 2015
Intertent heeft tijdens de 'Duitse verzorgingsdag 2015' diverse congres- en expositietenten geplaatst op het historische vliegveld Tempelhof in Berlijn. Intertent sloot een meerjarenovereenkomst met de Schlütersche Uitgeverij; ook de komende twee jaren zal de tentenverhuurder uit Beverwijk tijdelijke accommodaties leveren tijdens dit evenement.

Intertent leverde zes volledig uitgeruste, exclusieve congrestenten met een totaal aantal van ruim 2.500 zitplaatsen. Intertent was ook verantwoordelijk voor het podium, de audio- en de videotechniek. In slechts drie dagen zijn exclusieve tentaccommodaties met zalen van verschillende omvang geplaatst onder het dak van de voormalige luchthaven Tempelhof.

Groot succes
Het evenement in Tempelhof was een enorm succes. Het aantal bezoekers lag drie keer zo hoog als het voorgaande jaar. Er waren in totaal 4.500 bezoekers en 80 exposanten. De Duitse verzorgingsdag gaat dan ook in 2016 en 2017 verder met Intertent. De focus ligt ook in de toekomst op een duurzame verbetering van de zorg in Duitsland – zowel voor de zorgbehoeftigen, als voor de professionele hulpverleners en verzorgers. De organisator van het evenement vertegenwoordigt 1,2 tot 1,5 miljoen professionele zorgverleners en 4 tot 4,5 miljoen verzorgers. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!