Back Back Nieuws

Intertent aankomende vijf jaar official supplier Circuit Park Zandvoort

29 november 2011
Intertent mag zich vanaf 1 januari 2012 de official supplier van Circuit Park Zandvoort noemen voor de inhuur van tijdelijke accommodaties. Intertent prolongeert de samenwerking met het circuit voor de komende vijf jaar.

"Gedegen vakkennis gecombineerd met lef"
Namens Circuit Park Zandvoort zette CFO Edwin Sibbel zijn handtekening onder de overeenkomst. “Met plezier gaan wij deze overeenkomst aan met Intertent. De producten zijn superstrak, schoon en voldoen aan de modernste eisen en zijn echt State of the Art. Gedegen vakkennis wordt gecombineerd met lef, dat maakt Intertent net even anders dan anderen binnen deze branche”, aldus Edwin Sibbel.

"Mooie projecten gerealiseerd"
Directeur Roland de Boer deed dit namens Intertent: “Intertent is geen onbekende op het circuit, de afgelopen jaren was het bedrijf als preferred supplier verbonden aan Circuit Park Zandvoort en heeft tijdens deze periode mooie projecten gerealiseerd zoals de RTL Grand Prix Masters of Formula 3, Italia a Zandvoort en de Runners World Circuit Run. Wij zien ook uit naar de voortzetting van deze prettige en succesvolle samenwerking.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!